Torbalılı Ciguli Mehmet Türkiye’nin yeni Ciguli’si oldu

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Ciguli Mehmet ismiyle sanat camiasında bomba gibi çıkış yapan...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesi'nden Hasan Demir'in haberine göre Ciguli Mehmet ismiyle sanat camiasında bomba gibi çıkış yapan Mehmet Oruç, rahatsızlığı nedeniyle ara verdiği müzisyenlik kariyerine geri döndü. Diyarbakır doğumlu olan ve 20 yıldır Torbalı'da yaşayan Ciguli Mehmet, sahne performansıyla, daha önce Ciguli Ahmet olarak ünlenen Bulgar Türk'ü Angel Yordanov Kapsov'u andırıyor.

Şarkıcılığa geri dönmesinin ardından meslektaşı Meral Yıldız ile ortak albüm çıkaran Ciguli Mehmet, çıkardığı şarkılar ile sosyal medyada büyük beğeni topladı. Söz yazarlığı ve bestekrlığını Meral Yıldız'ın yaptığı, Meral Yıldız ve Ciguli Mehmet'in birlikte söylediği Zalım, Meralim ve Antep Güzeli isimli şarkılar sosyal medyada büyük beğeni topladı. İki sanatçı, yakında Gülizar isimli şarkı ve klip ile hayranlarının karşısına yeniden çıkacak.

Diyarbakır doğumlu olan ve 20 yıldır Torbalı'da yaşayan Ciguli Mehmet, çocukluğundan beri müzisyenlik yapıyor. Gençliğinde düğünlerde şarkıcılık yapan ve performansıyla çok beğenilen Torbalılı Ciguli, düğünlerden gece kulüplerine oradan da konserlere uzanan bir kariyere sahip. Bir şarkısı için klip çekerken tesadüfen tanıştığı Meral Yıldız ile sanatsal iş birliğine giren Ciguli Mehmet, bu işbirliğiyle birlikte kariyerinin zirvesine çıktı. İkilinin yaptığı şarkılar, herkes tarafından çok beğeniliyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme