Torbalılı dağcılar Sardes Doğa Festivali’ne katıldı

Torbalılı dağcılar, Salihli Doğa Sporları Festivali'ne geniş bir katılım sağlayarak festival etkinliklerine katıldı. Sardes Antik Kenti'nde...

TAKİP ET

Torbalılı dağcılar, Salihli Doğa Sporları Festivali'ne geniş bir katılım sağlayarak festival etkinliklerine katıldı. Sardes Antik Kenti'nde çadır kurarak burada sabahlayan doğa sporcuları, doğayla bütünleşti.

Salihli Belediyesi ve Sardes Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü'nün davetlisi olarak Sardes Antik Kenti'nde düzenlenen Salihli Doğa Sporları Festivaline 35 kişilik sporcu kadrosu ile katılan Torbalı Belediyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, festivale damga vurdu.

Festival hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Mustafa Kapucu ' Tobedosk Dağcılık Kulübü olarak 7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Salihli Belediyesi ve Sardes Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü'nün davetlisi olarak Sardes Antik Kenti'nde düzenlenen Salihli Doğa Sporları Festivaline 35 kişilik sporcu ve üyemiz ile 1 gece çadır kamplı olarak katılım sağladık. Festivalin amacı  bölgenin ve Sardes Antik Kenti'nin tanıtımına katkı sumaktı. Faaliyete Türkiye'nin değişik illerinden 400 sporcu katılım sağladı. 1 gece çadır kamplı olan festivalde eğlenceli yarışmalar yapıldı. Akşam canlı müzik eşliğinde tüm katılımcılar eğlendi. Pazar günü ise Salihli Adala Hermos Kanyonunda 12 kilometrelik bir doğa yürüyüşü ile festival sonlandı' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme