Torbalıspor ilk antrenman ile sezon hazırlıklarına başladı

Torbalıspor, Pamukyazı tesislerindeki ilk antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig’de istediği...

Torbalıspor, Pamukyazı tesislerindeki ilk antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen Torbalıspor, bu sezon şampiyonluk elde ederek Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyor. Torbalıspor'un nihai hedefi ise TFF 3. Lig'e çıkarak profesyonel liglerde mücadele etmek.

Teknik Direktör Soner Keleş'in direktifleri ile sezona başlayan ve hem tecrübeli hem de yetenekli genç isimlerden oluşan Torbalıspor'da moraller de oldukça üst seviyede. Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Arslan, ilk idmanda takımı ziyaret ederek manevi destek verdi. Başkan Arslan, geçtiğimiz yıl BAL'ın  kapısından döndüklerini ancak bu yıl işlerini şansa bırakmayacaklarını ifade etti.

2023-2024 futbol sezonunu Pamukyazı Başkan Mustafa Günaydın Tesislerinde açan Torbalıspor, yeni sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Kadroyu neredeyse baştan sona yenileyen Torbalıspor, lig öncesi tesislerde kampa girmiş durumda. Takım bu süreçte günde çift idman ile çalışmalarını sürdürüyor.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme