TSK Vakfına bağış yaptı: Altın madalya aldı 

Karaman'da huzurevi sakini 85 yaşındaki Mehmet Ayyıldız, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na yaptığı nakdi bağış nedeniyle altın madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi.

Karaman'da, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na yaptığı nakdi bağış nedeniyle Dursun Fakih Huzurevi sakini 85 yaşındaki Mehmet Ayyıldız, altın madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi.

Ayyıldız'a altın madalya ve berat belgesi, Karaman Valiliği'nde düzenlenen törenle takdim edildi. Törene Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Yolaç Erdur ve Ayyıldız katıldı.

ALTIN MADALYA VE BERAT BELGESİ

Emekli Albay Yolaç Erdur, TSK Güçlendirme Vakfı'nın faaliyetleri hakkında Vali Çiçekli'ye bilgi vererek günün anısına plaket sundu. Vali Çiçekli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlenmesi ve milletin desteğinin önemine değinerek, Mehmet Ayyıldız'a yaptığı hayırseverlikten dolayı teşekkür etti. Program, Mehmet Ayyıldız'a altın madalya ve berat belgesinin sunulmasıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme