Türk Eğitim Vakfı'na 10 Kristal Elma Ödülü

Türk Eğitim Vakfı (TEV),üniversite öğrencilerinin büyük kentlerdeki barınma ihtiyacına dikkat çeken 'Gücüm Bu Kadarına Yetiyor' projesiyle Kristal Elma Ödülleri'nden biri Kristal Büyük Ödül'ü olmak üzere toplamda 10 ödülle döndü

Gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için 57 yıldır aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren vebu alanda gerçekleştirdiği farkındalık projeleriyle adından sıkça söz ettiren Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu yıl Türkiye'nin en prestijli yaratıcı pazarlama ve reklam ödüllerinden biri olan Kristal Elma Ödülleri'nde büyük bir başarı elde etti. TEV'in, Happy People Project iş birliği ile barınmanın dünya çapında bütün metropollerinde bir sorun olduğuna dikkat çektiği “Gücüm Bu Kadarına Yetiyor” projesi, toplamda 10 ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu anlamlı iletişim projesi ile “Açıkhava” ana kategorisinde Büyük Ödül'e layık görülen TEV, “Sosyal Sorumluluk” ve “Ambient - Büyük” kategorilerinde ise 2 Kristal Ödülün sahibi oldu.

“Tasarım” ana kategorisinde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen proje aynı kategoride “Enstalasyon Etkinlik Tasarımı” Gümüş Ödülünü, "Veri Görselleştirme" Bronz ödülünü kazandı. Ayrıca “Entegre Kampanyalar” ana kategorisinde “Sosyal Sorumluluk” Gümüş Ödülü; “Film” ana kategorisinde “Sosyal Sorumluluk” Gümüş Ödülü; “Medya” ana kategorisinde “Sosyal Sorumluluk" ve “Ambient Mecra Kullanımı” Gümüş Ödüllerini kazandı.

“Gücüm Bu Kadarına Yetiyor” projesiyle toplamda 1 Büyük Ödül, 1 Jüri Özel Ödülü, 2 Kristal, 5 Gümüş ve 1 Bronz ödül kazanan TEV; eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmekle kalmıyor, aynı zamanda toplumsal sorunları ön plana çıkaran yaratıcı projeleriyle sivil toplum dünyasına ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Bu başarı TEV'in sosyal sorumluluk alanında ne denli güçlü bir etki yarattığının altını çizerken, eğitimde fırsat eşitliği sağlama mesajnıgeniş kitlelere ulaştırıyor.

Bakmadan Geçme