Turkcell'den yeni tarife: Milletvekillerine kepçeyle halka kaşıkla....

GSM ve internet faturalarının dünyada en pahalı ülke olduğu Türkiye'de, asgari ücretle geçinen vatandaşın GSM tarifesinin milletvekili tarifelerinden daha düşük olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin önde gelen telefon operatörlerinden Turkcell, milletvekillerine sunduğu özel tarifeyle gündemde. Vatandaşlar, şirketin milletvekilleri için sunduğu indirimli paket fiyatlarına tepki gösterirken, sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu durum tartışılmaya devam ediyor.

MİLLETVEKİLLERİNE KIYAK: 286 TL...

Turkcell'in, milletvekilleri için hazırladığı özel bir kampanya kapsamında; 50 GB internet, her yöne 3 bin dakika konuşma ve grup içi 5 bin dakika konuşma imkanını sadece 286 TL...

FATURAYI MECLİS ÖDÜYOR!

Üstelik bu ücret, milletvekillerine kişisel olarak yansıtılmıyor; Meclis tarafından "haberleşme gideri" adı altında karşılanıyor. Aynı paket, vatandaşlar için ise neredeyse iki katına, 550 TL'ye satışa sunuluyor.

Ayrıca benzer diğer tariflerinin fiyatları da dikkat çekiyor. Platinum+ 50 GB tarifesinin 1200 TL olduğu görüldü

VATANDAŞLARDAN 'SOYGUN' TEPKİSİ

Artan telefon faturalarına ve Turkcell'in milletvekilleri için sunduğu özel tarifeye vatandaşlar sosyal medya üzerinden sert tepkiler gösteriyor. Birçok kullanıcı, fiyat farkını "soygun" olarak nitelendirirken, adaletli bir fiyat politikası talep ediyor.

Geçtimiz yıl 6 şubat depreminden sonra ve dün Malatya'da medyana gelen 5.9 şiddetimndeki depremin ardından telefon hatlarında yaşanan kesilme ve çekmeme sorunun ardından bugün milletvekilleri için bir kampanyanın piyasaya sürülmesi ise akıllarda soru işareti oluşturdu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme