Ulaşılamayan çiftten acı haber

Manavgat, Antalya’da Ramazan Acar ve eşi Emine Acar adlı yaşlı çiftten haber alamayan yakınlarına acı bir...

Manavgat, Antalya'da Ramazan Acar ve eşi Emine Acar adlı yaşlı çiftten haber alamayan yakınlarına acı bir haber geldi. Çiftin içinde bulunduğu hafif ticari aracın, Gebece-Mahrumçalı yolu üzerinde bulunan 100 metrelik uçurumdan düştüğü öğrenildi. Acar çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Manavgat'a bağlı Gebece Mahallesi'nde dün öğle saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları, yetkililerden yardım istedi. Mahalle sakinleri, Acar çiftini bulmak için seferber oldu.

Yakınları, Ramazan Acar'ın kullandığı 07 BAS 868 plakalı hafif ticari aracın, Gebece-Mahrumçalı yolu üzerindeki 100 metrelik uçurumdan düştüğünü fark etti.

Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın düştüğü sarp kayalık alana ulaşmak için itfaiye ekipleri halatlarla müdahale etti. Ekipler, Acar çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenazeler, sedye ve halatlarla kurtarıldı.

Yapılan incelemelerin ardından Ramazan ve Emine Acar çiftinin cenazeleri morga götürüldü. Cenazeler, bugün Gebece Mahallesi'nde defnedilecek.

Gebece Mahallesi muhtarı Hasan Topaca, yolun kenarına acilen korkuluk yapılması gerektiğini vurguladı.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme