Ümit Özdağ’dan bomba iddia! Erdoğan, BOTAŞ’ı THY’yi ve TCDD’yi satacak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim sonrası yapılan bir değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ,...

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim sonrası yapılan bir değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, seçim sonuçlarının kazananı olarak görünen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bu galibiyetin aslında bir Pirus Zaferi olduğunu belirtti.

Ümit Özdağ,  AK Parti hükümetinin bu görevi başaramayacağını ve Türk milletinin son varlıklarını satmaya hazırlandığını iddia etti. Özdağ, Türkiye'nin modern kapitülasyonlar dönemine girdiğini ve Anadolu'nun sadece sığınmacıların belirleyeceği çerçevede yaşamaya başladığını savundu.

Özdağ, 'AKP'nin tüm kaynakları yanlış kullanarak geldiği bu noktada ekonomiyi gireceği büyük türbülanstan çıkarma görevi Sayın Erdoğan'ın üzerindedir. Ancak üzülerek söylüyorum ki AKP hükümeti, Erdoğan bunu başaramayacaktır ve Türk milletinin son varlıklarını BOTAŞ'ı, Türk Hava Yolları'nı, Devlet Demiryolları'nı satmaya hazırlanmaktadır. Açıkçası Türkiye modern kapitülasyonlar dönemine girmiştir ve Anadolu üzerinde sadece milletimiz, o da sığınmacıların belirleyeceği çerçevede yaşamaya başlamıştır' dedi.

 HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme