Ünlü doktorun ölümlü kazaya karışan oğlu Mısır’a “kaçırıldı”

Eyüpsultan‘da meydana gelen ATV kaza, ölümle sonuçlandı. Kemerburgaz yolunda yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, dört...

Eyüpsultan'da meydana gelen ATV kaza, ölümle sonuçlandı. Kemerburgaz yolunda yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın tedbir amacıyla ışıkları yakmaya çalıştığı sırada, lüks cip emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle Acı hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

1 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRMESİ VE YARALILAR

Duraklama sırasında, lüks cip adı belirlenemeyen bir sürücü tarafından çarpıldılar. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi yaralandı ve bir kişi hayatını kaybetti. Oğuz Murat Acı adındaki evli ve bir çocuk babası olan kişi kaza yerinde yaşamını yitirdi, diğer 4 kişi ise yaralandı.

YAZAR VE ESTETİK DOKTORUNUN OĞLU KAZANIN İÇİNDE

Kazayı yapan sürücünün kimliği belirlendi. Kazanın ardından ortaya çıkan bilgilere göre, aracı kaçıran kişinin yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T.C. olduğu tespit edildi. Polisin yaptığı araştırmalar, kazadan sonra olay yerine gelen ve oğlunu kaçıran Eylem Tok'un, Mısır'a kaçtığını ortaya koydu. İstanbul Havalimanı'nda işlemlerini tamamlayan anne ve oğlu, Mısır'a gitmek üzere 04.30'da yurtdışına çıktı. Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ve tüm ayrıntıları ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme