Uşak'ta trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Uşak'ın Çarıkköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, dört kişi yaralandı.

Uşak'ın Çarıkköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, dört kişi yaralandı. Uşak-Ankara karayolunda, 26 yaşındaki H.T.V.'nin kullandığı 35 HIV 59 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan 68 yaşındaki H.Ç.'nin yönetimindeki 64 DY 767 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücüler ile otomobillerdeki yolcuları hastanelere kaldırdı. Yaralılar arasında, 64 DY 767 plakalı araçta yolcu konumunda bulunan 69 yaşındaki Eşe Çoban, ve 35 HIV 59 plakalı araçta yolcu konumundaki 18 yaşındaki F.N.B. ve 26 yaşındaki H.N. bulunuyordu.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Maalesef Eşe Çoban, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Uşak-Ankara karayolu, kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Bakmadan Geçme