Vicdansızlar depremzede demedi, neyi var neyi yok alıp gittiler!

Hatay Dörtyol'da depremin mağdur ettiği Yusuf Çınar, ikinci darbeyi ise vicdansız hırsızlardan yedi. Çınar'ın elinde avucunda hiç bir şeyi kalmadı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde depremzede Yusuf Çınar'a ait 22 küçükbaş hayvan, kimliği belirsiz iki kişi tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların rahat tavırları dikkat çekerken, 250 bin TL zarara uğrayan Çınar, hayvanlarının bulunması için yetkililere çağrıda bulundu.

Olay, Özerli Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Yusuf Çınar, bir süre önce aracını satarak 23 küçükbaş hayvan satın almıştı. Geçimini bu hayvanlarla sağlayan Çınar'ın, narenciye hasadı için çalıştığı esnada ahırındaki 22 hayvanı iki şahıs tarafından çalındı. Hırsızların, hayvanları ahırdan çıkarıp sürükleyerek götürdükleri anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili konuşan Yusuf Çınar, hayvanların gece yarısı saat 04.00 sularında çalındığını belirterek, “İşe gittikten yaklaşık 20 dakika sonra hırsızlar gelip koyunlarımın kapısını kırıp hayvanlarımı almışlar. Kamera kayıtlarında yüzleri maske ile kapalı. Gece 04.07'de koyunların bulunduğu ahıra girip mezarlık tarafına doğru hayvanları sürükleyerek götürüyorlar” dedi.

BİR GECEDE TÜM BİRİKİMİ GİTTİ

Yusuf Çınar, hayvanların çalınmasıyla büyük bir maddi zarara uğradığını ve tek geçim kaynağını kaybettiğini belirtti. “Aracımı satıp 23 küçükbaş hayvan almıştım, geçimimi bu hayvanlarla sağlıyordum. İki çocuğumun sağlık sorunları nedeniyle hayvancılıkla uğraşıyordum ve bu hayvanları satarak tedavilerini karşılamayı planlıyordum. Ancak bir gecede her şeyim gitti. Toplam 250 bin TL zararım var. Hayvanlarımın bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme