Winslet, yüzündeki kırışıklıkları eleştirenlere yanıt verdi

'Kırışıklıklarım, yaşamımın bir parçası ve çok değerli' diyen Winslet, doğal güzelliğin önemini bir kez daha vurguladı.

48 yaşındaki yıldız, Titanik'teki performansıyla hafızalara kazınmıştı. Winslet, yüzündeki kırışıklıklara yönelik eleştiriler hakkında, "Sanırım insanlar artık 'Bu kırışıklıklarını düzeltsen iyi olur' dememesi gerektiğini biliyor. Her geçen yıl kendimle daha barışık hale geliyorum. Bu, başkalarının görüşlerini önemsemememi sağlıyor" dedi.

Estetik operasyonlardan uzak duran ve doğal yaşlanmasıyla takdir toplayan Winslet, ekranda mükemmel görünmeme konusunda endişelenmediğini, hatta tam tersine bununla gurur duyduğunu belirtti.

"YÜZÜMDEKİ KIRIŞIKLIKLAR YAŞAMIMIN İZLERİ VE DEĞERLİ"

Independent Türkçe'nin haberine göre, Winslet şöyle konuştu: "Bununla gurur duyuyorum çünkü yüzümdeki kırışıklıklar benim yaşamımın izleri ve çok değerli. Bunları gizlemek aklımdan bile geçmez."

Winslet ayrıca, kadınların kendilerini daha fazla kabul ettiğini ve yargılanmayı reddettiğini görmenin kendisini rahatlattığını belirterek, "Benim yaşlarımda olup da büyürken annesinin aynaya bakıp 'Güzel görünüyorum!' dediğini hatırlayan bir kadın tanımıyorum" ifadelerini kullandı.

Daha önce de estetik uygulamalarla yüzünü iyileştirme baskısına asla boyun eğmeyeceğini söyleyen Winslet, bu duruşunu bir kez daha yineledi.

Bakmadan Geçme