Wout Weghorst yeniden Beşiktaş’a mı dönecek?

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, 2022/2023 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş’ta kiralık olarak oynadı ve gösterdiği performansla dikkatleri...

TAKİP ET

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, 2022/2023 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak oynadı ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Weghorst, devre arasında sürpriz bir şekilde İngiliz devi Manchester United'a transfer oldu.

The Sun gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yeniden Wout Weghorst'u kiralamak istiyor. Burnley, oyuncunun bonservisini elinde tutmasına rağmen onu satmak istiyor ve Beşiktaş'a kiralanma olasılığı yüksek görünüyor. Weghorst, sezon başında İngiltere Championship takımı Burnley'den Beşiktaş'a transfer olmuş ve Süper Lig'de oynadığı 16 karşılaşmada sekiz gol ve dört asistlik performans sergilemişti.

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, Hollandalı yıldıza Premier Lig'de sık sık şans verdi ancak oyuncu henüz gol sevinci yaşayamadı. Weghorst sadece bir kez asist yaparken, UEFA Avrupa Ligi ve Carabao Cup'ta gol atmıştı.

(B.U)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme