Yapamadıklarıma değil, yapabildiklerime odaklan

Gaziemir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda düzenlediği ve hafta boyunca sürecek farkındalık etkinlikleri ve eğitimlerle, engelli...

TAKİP ET

Gaziemir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda düzenlediği ve hafta boyunca sürecek farkındalık etkinlikleri ve eğitimlerle, engelli yurttaşların sorunlarına ve çözüm yollarına dikkat çekiyor

Gaziemir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda hafta boyunca sürecek farkındalık etkinlikleri ve eğitimler düzenliyor. Etkinliklerle, engelli yurttaşların sorunları ve çözüm yolları konusunda farkındalık yaratmak hedefleniyor.

ÖZEL BİR ÇALIŞMA

Gaziemir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda farkındalık yaratmak için özel bir çalışmaya imza attı. Belediyenin hazırladığı afişler ve videolarla, engelli yurttaşların yaşadıkları sorunlara ve onlarla doğru iletişim yolları anlatıldı. İlçedeki reklam panolarına asılan 'Yapabildiklerime Odaklan' mesajının yer aldığı görsel çalışmada, engelli yurttaşlara yönelik sergilenmesi gereken doğru davranış biçimlerine vurgu yapıldı.
Belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan filmlerde ise ortopedik engelli, görme engelli, işitme engelli ve down sendromlu yurttaşların, kamusal alanda yaşadıkları sorunlara dikkat çekildi.

ÖZEL TİŞÖRTLER

Gaziemir Belediyesi ile Gaziemir'deki bir alışveriş merkezi iş birliğiyle Engelliler Haftası kapsamında yürütülen farkındalık çalışması için özel tişörtler hazırlanırken, engellilerle doğru iletişim mesajı verildi.

Bakmadan Geçme