Yaşar Vakfı'ndan Diyarbakır'a eğitim desteği

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2008 yılında yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu, yeni öğretim yılına yenilenerek girdi

İyi bir geleceğin eğitimle mümkün olduğuna inanarak eğitime desteğini 1974'den bu yana sürdüren Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, yaptırdığı okulların bakımlarını da üstlenerek öğrencilere daha iyi eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın milli eğitime kazandırdığı sekiz okuldan biri olan ve 2008'de eğitime başlayan Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu, düzenli olarak yapılan bakım çalışmalarında yaz aylarında yenilenerek 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başında öğrencilerini karşıladı.

İç ve dış cephe boyası ile okulu çevreleyen bahçe demirleri ve kapıları özenle boyanarak yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan okulda öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılına başlarken veli, okul idareci ve öğretmenleri okulun yeni ve temiz görünüme kavuşmasından duydukları memnuniyeti belirttiler, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'na teşekkür ettiler.

Diyarbakır Kayapınar Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu'nda bulunan 23 derslikte 1.495 öğrenci eğitim görürken 67 öğretmen görev yapıyor. Okulda bilimsel çalışmalar için modern bir laboratuvar, spor salonu ve kütüphane de bulunuyor.


Bakmadan Geçme