Yavaş: ‘Soğan pahalı’ diyenlere ‘soğan kafalılar’ diyorlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, Manisa Alaşehir’de seçim mitingi düzenledi. AK Parti iktidarının kutuplaştırıcı söylemlerini...

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, Manisa Alaşehir'de seçim mitingi düzenledi.

AK Parti iktidarının kutuplaştırıcı söylemlerini eleştiren Mansur Yavaş, 'Şimdiye kadar hiçbir hükümet Silahlı Kuvvetleri  bu kadar siyasete alet etmedi, okulları bu kadar siyasete alet etmedi, camileri bu kadar siyasete alet etmedi. Ama hepsini görüyoruz, neden? 'Biz gelirsek şunu yapacaklar, bunu yapacaklar?' İnsanlar Ankara'yı, İstanbul'u, İzmir'i, Manisa'yı, Aydın'ı, Mersin'i… Kandıramazsınız artık, deniz bitti!' diye konuştu.

İktidarın seçim vaatlerini de mercek altına alan Yavaş, '21 yıldır yapamayıp seçime girerken yağdır, yağdır vaatler… Niye interneti 14 Mayıs'tan sonra veriyorsun? Başladık de…  Çakarlı arabalar hoşlarına gidiyor. Lüks hayat hoşlarına gidiyor. Siz halkı zengin etmeye geldiniz, kendiniz zengin oldunuz' ifadelerini kullandı.

Yavaş konuşmasının devamında,  'Halktan koptular, 'soğan pahalı' diyenlere 'soğan kafalılar' diye hakaret ediyorlar. 'Açlık var' diyenlere tatilden dönen 1-2 milyon arabayı gösteriyorlar. Halbuki hayatında tatile gitmeyen bir sürü insan var. Gençlerin hayallerini çaldınız. Tanıdıklarınızı mülakatla işe aldınız' dedi.

Haber Merkezi

(Y.K.)

Bakmadan Geçme