Yaz sıcaklarında İZBOS doğaya çağırıyor

Dağcılık ve doğa sporlarını tanıtıp geliştirmek, bireyleri bu spor alanlarında eğitip daha sağlıklı beden ve ruh...

Dağcılık ve doğa sporlarını tanıtıp geliştirmek, bireyleri bu spor alanlarında eğitip daha sağlıklı beden ve ruh yapısına sahip olmalarını sağlamak için kurulan İzmir  Bostanlı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu amaçlara yönelik etkinlik takvimleri uyguluyor.

 

 

İl içi günübirlik ve şehir dışı kamplı doğa yürüyüşleri, zirve faaliyetleri programları hazırlayan İZBOS'un etkinliklerine kulüp üyelerinin yanı sıra üye olmayan doğaseverler de katılabiliyor.

İZBOS, 2024 yılı 2. Faaliyet dönemi takvimini yayınladı. Temmuz-Aralık aylarını kapsayan takvimin ilk faaliyeti Temmuz ayı ortasında gerçekleştirilecek Aladağlar zirve faaliyeti, 13-17 Temmuz'da 3000 metre ve üzerine yapılacak. Yurtdışı faaliyeti ise Gürcistan'a. 1-6 Ağustos tarihleri arasında Gürcistan'daki Kazbek Dağı zirve faaliyetinin ardından, Gürcistan'ın Svaneti bölgesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Svaneti, doğal güzelliklerinin yanı sıra ortaçağ köyleriyle tarihi öneme sahip bir turizm bölgesi. Daha detaylı bilgi için www.izbos.com

HÜSNİYE SEVAL ACUN

Bakmadan Geçme