Yeni dizisinde bölüm başı 3,5 Milyon TL kazanacak

Dijital platformlarda başarılı projelere imza atan Çağatay Ulusoy, Kanal D'de yayınlanacak yeni dizisi Eşref Rüya ile büyük bir anlaşmaya imza attı.

Ulusoy, yeni dizisinde bölüm başına 3,5 milyon TL kazanacak ve bu rakamla kendi rekorunu kırmış olacak. Son dizisi Gaddar için bölüm başına 2 milyon TL alan Ulusoy, yeni proje ile kazancını önemli ölçüde artırdı.

Yeni Sezonda Yüksek Kazanç

Son olarak NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinde rol alan ve Netflix'te yayınlanacak Tam Bir Centilmen filmi ile izleyicilerin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için de hazırlıklarına başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ulusoy geçen yıl Ay Yapım ile Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşmıştı. Yeni sezonda ise Tims&B ile el sıkıştı. Ulusoy, yurt dışında da yüksek satış rakamlarına ulaşan bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Diğer Teklifleri Reddetti

Çağatay Ulusoy, Ay Yapım'dan İşgal Günlerinde Aşk, OGMPictures'dan Halef ve Bozdağ Film'den TRT için planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul gibi projelerden gelen teklifleri geri çevirdi. Ulusoy, tüm teklifleri reddederek yeni dizisi Eşref Rüya için hazırlıklara başladı.

Dizinin Konusu ve Karakterler

Eşref Rüya dizisinin senaristliğini Ethem Özışık üstleniyor. Dizinin hikayesi, 14 yaşında bir tamirci çırağı olan Eşref'in çocukluk aşkı Rüya'nın yıllar sonra güçlü bir adam olarak karşısına düşmanı olarak çıkma hikayesini etkileyici bir dille anlatacak. Ulusoy, dizide bu karakteri canlandıracak ve bölüm başına 3,5 milyon TL kazancı ile dikkat çekecek.

Bakmadan Geçme