Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan oyunu kullandı

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, eşi Beyza Molu Erbakan ile birlikte...

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, eşi Beyza Molu Erbakan ile birlikte oyunu Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Doktor Binnaz Ege Doktor Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından basın açıklaması yapan Erbakan, 'Yarından itibaren yeni kurulacak hükümette yeniden büyük Türkiye yolunda önemli adımlar atmasını ülkemize, milletimize hayırlı, faydalı hizmetleri gerçekleştirmesini diliyoruz. Türkiye'de sandık güvenliği noktasında büyük mesafe kat edildi. Türkiye demokrasisi güzel sınavlar veriyor. 14 Mayıs'ta da bu noktada güzel bir sınav verdi. Bugün de herhangi bir sorun olmadan suhuletle gayet güzel şekilde seçimin tamamlanacağını düşünüyoruz' dedi.

Seçime yönelik katılıma ilişkin ise  'Daha ziyade akşam saatlerinde belli olur. Örneğin Avrupa ve yurt dışında katılım daha da arttı. Türkiye'de de seçmenlerin katılımının düşük olacağını zannetmiyorum. Yüksek bir katılımla vatandaşlık görevi yerine getirilecek ve inşallah hayırlı sonuçlar çıkacak' diye konuştu.

İHA

Bakmadan Geçme