Yeteneğine güveniyorsan | İzmir Şehir Tiyatroları 36 yeni personel arıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), kadrosunu genişletmek amacıyla 36 yeni personel alacak. İşte aranan özellikler ve başvuru şartları...

20 oyuncunun yanı sıra sahne amiri, sahne ışıkçısı, makinist ve grafiker gibi farklı pozisyonlarda da yeni isimler kadroya dahil edilecek. Başvurular 27 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Sanat hayatına 1 Ekim 2021'de başlayan ve dört sezondur etkinliklerine devam eden İzmir Şehir Tiyatroları, sahnelediği oyunlarla İzmir'in kültür sanat dünyasında önemli bir yer edinmiş durumda. Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü liderliğinde faaliyet gösteren tiyatro, yeni katılacak personelle repertuvarını genişleterek daha fazla izleyiciye ulaşmayı hedefliyor. Yeni kadrolar için yapılacak sınavlar, alanlarına özel olacak ve 27 Ekim 2024'e kadar başvuru alınacak.

20 YENİ OYUNCUYA FIRSAT DOĞUYOR

Tiyatronun genişleme planı çerçevesinde 20 yeni oyuncu alınacak. Adayların üniversitelerin veya konservatuvarların oyunculuk ana sanat dalından mezun olmaları ve 36 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Başvurular, şan, dans ve sahne performansı olmak üzere üç kategoride değerlendirilecek. Şan sınavında adayların kulak, ritim ve ses özellikleri, dans sınavında ise hareket, dans yeteneği ve bedensel esneklik test edilecek. Sahne sınavında ise adaylar bir drama ve bir komedi parçası sergileyerek oyunculuk yeteneklerini gösterecekler.

İzBBŞT ayrıca iki “sahne amiri”, bir “grafiker”, iki “kondüvit-efektör”, üç “sahne makinisti”, bir “aksesuarcı”, iki “sahne ışıkçısı” ve üç “erkek sahne kostümcüsü” pozisyonları için de personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR ONLİNE ALINACAK

Başvurular, 18 Ekim 2024 - 27 Ekim 2024 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan izmir.bel.tr adresindeki CV Bankası üzerinden yapılacak. Adayların ayrıca istenen belgeleri sinav2024@izmir.bel.tr ve sehirtiyatrolariizmir@gmail.com adreslerine iletmeleri gerekecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından uygun görülen adaylar, 30 Ekim 2024'e kadar mülakat için çağrılacak.

Daha fazla bilgi için adaylar www.izmirsehirtiyatrolari.com adresini ziyaret edebilir.

Bakmadan Geçme