Ziraat Bankası mobil çöktü: Ülke genelinde erişim sorunu

Kullanıcılar, mobil uygulamaya giriş yapamadıkları gibi banka ve kredi kartlarıyla alışveriş ve ATM işlemlerini de gerçekleştiremiyor. Tüm detaylar haberimizde...

Ziraat Bankası'nın dijital bankacılık uygulaması Ziraat Mobil'e 15 Ekim 2024 tarihinde saat 15:30 itibarıyla erişim sağlanamıyor.

Kullanıcılar Erişim Sorunları Yaşıyor

15 Ekim 2024 itibarıyla, Türkiye'nin en çok tercih edilen bankacılık uygulamalarından biri olan Ziraat Bankası'nın mobil platformu ‘Ziraat Mobil – Dijital Bankacılık' erişim sorunları yaşadı. Saat 15:30'dan itibaren başlayan problemler nedeniyle kullanıcılar, uygulamaya giriş yapamıyor ve işlemlerini gerçekleştiremiyor. Sorun yalnızca mobil uygulamayla sınırlı kalmayıp, Ziraat Bankası kullanıcıları banka ve kredi kartlarıyla pos cihazlarından işlem yapamıyor ve ATM'lerde işlem gerçekleştiremiyor.

Mobil Bankacılık ve Kart İşlemleri Aksadı

Ziraat Mobil kullanıcıları, hem mobil uygulamadan hem de web sürümünden giriş yapmaya çalıştıklarında “Özür dileriz, işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” mesajıyla karşılaşıyor. Ayrıca banka kartı ve kredi kartı ile alışveriş yapamayan kullanıcılar, sosyal medya platformlarında (X ve Instagram) bu durumu dile getirerek, ATM'lerde de işlem gerçekleştiremediklerini belirtiyorlar.

Ziraat Bankası'ndan Henüz Resmi Açıklama Gelmedi

Yaşanan erişim sorunlarıyla ilgili Ziraat Bankası tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Sorunun ne zaman çözüleceği ve nedeni hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta. Ziraat Bankası'ndan gelecek açıklamalar doğrultusunda haberimiz güncellenecektir.

Bakmadan Geçme