• Haberler
  • Spor
  • Anadolu Efes'in ulaşımı Corendon Airlines'ta

Anadolu Efes'in ulaşımı Corendon Airlines'ta

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Corendon Airlines arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Corendon Airlines ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nün yolculuğu 5. yılına girdi

Corendon Airlines, sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor turizmini geliştirmek için yurt içi ve yurt dışında pek çok spor kulübü, sporcu ve spor organizasyonuna sponsorluk desteği sağlıyor. 2020’de Anadolu Efes ile başlayan iş birliğini uzatan Corendon Airlines, 2024-2025 sezonunda da sponsorluk desteği verecek. Corendon Airlines, yeni sezonda takımın EuroLeague deplasman maçlarına ulaşımını sağlayacak. Corendon’un logosu Anadolu Efes takımının göğsünde yer alırken, Anadolu Efes Spor Kulübü Genç Takımı BGL maçlarında hava yolu şirketinin logosunu formalarının sırtında taşıyacak. Basketbol sezonu öncesi  Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde, Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Kaptan Shane Larkin’in katılımıyla Gloria Sports Arena’da gerçekleştirilen basın toplantısının ardından imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninde Yıldıray Karaer ve Alper Yılmaz, Anadolu Efes için tasarlanan dev basketbol topuna imza attılar.  

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Türk basketbolunun öncüsü Anadolu Efes Spor Kulübü ile 2020’de başladığımız iş birliğimizi 2024-2025 sezonunda da sürdürmenin anlamı çok büyük. ‘Birlikte başarılara uçuyoruz!’ diye yola çıktığımız iş birliğimiz, Corendon Airlines olarak 20. yılımızı kutlayacağımız 2025’de güç ve ilham veriyor. Anadolu Efes’in seyahat ortağı olmak, değerli takımı maçlara taşımak, bizim için takımın parçası olmak anlamına geliyor. Sezon öncesi hazırlıklarına Antalya’da başlayan Anadolu Efes’e yeni sezonda başarılar diliyor, yeni hedeflere yol alırken yanlarında olmaktan onur duyuyoruz. Her yıl milyonlarca yolcuyu hayallerine uçuruyoruz. Anadolu Efes’in hayallerine uçması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye'yi Avrupa'da temsil etme misyonu başta olmak üzere hem Corendon'un hem de Anadolu Efes'in ortak birçok yanı bulunuyor. Kendi sektörlerimizde en büyük başarıları hedefleyerek çalışıyoruz. Büyük düşünen iki kurumun iş birliğinin ayrı bir anlam taşıdığını düşünüyor, diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum. Ayrıca Corendon’nun marka DNA’sında yer alan spora ve spor kültürüne katkılarımızı sürdürürken Anadolu Efes ile birlikte Antalya özelindekurumsal sorumluluk projeleri yapmayı planıyoruz” dedi.

Corendon Airlines’ın desteğinin değerli olduğunu vurgulayan Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, “Partnerlerimizle uzun soluklu olmasını hedeflediğimiz iş birlikleri gücümüze güç katıyor. Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketi Corendon Airlines ile pandemide başlayan yolculuğumuz, bizi tarihi başarılara taşıdı. Yol arkadaşlığımız 5. yılımızda takım arkadaşlığına dönüştü. Ekim ayından haziran ayına kadar sezon boyu deplasman maçlarımız nedeni ile Avrupa’nın pek çok şehrine yolculuk halindeyiz. Yolculuklarımızı kalkıştan varışa en konforlu şekilde geçirmemizi sağlayan Corendon Airlines’ın 20. yılını kutluyor, spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Corendon ile Antalya’ya basketbol aracılığı ile gençlere, çocuklara değer katacak projeler yapmayı diliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Efes Spor Kulübü Kaptanı Shane Larkin yurt dışı seyahatleri konforlu yapmanın önemli olduğunu belirterek, Corendon Airlines’ın destek verdiğini açıklarken, sezona hazırlık organizasyonu Gloria Cup 2024, 11-15 Eylül tarihleri arasında Gloria Sports Arena’da gerçekleşecek. Basın toplantısı sonrası Yıldıray Karaer ve Alper Yılmaz, Anadolu Efes’in antrenmanını ziyaret etti. Corendon Airlines, Anadolu Efes’in antremanında sponsoruolduğu Antalya Muratpaşa BelediyesiU11 Basketbol Takımıoyuncularıyla tanışma süprizi yaptı. Gloria Sports Arena’ya davet edilen geleceğin basketbolcuları, antrenman salonuna girdiklerinde Başantrenör Tomislav Mijatovic, Kaptan Shane Larkin ve tüm Anadolu Efesli oyuncularla karşılaştı. Anadolu Efes’in yıldızları antrenman sonunda minik basketbolcuları sahaya davet edip birlikte oynayarak unutulmaz bir gün yaşattılar. 
 

Bakmadan Geçme