• Haberler
  • Asayiş
  • Ani manevra ile 19 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Ani manevra ile 19 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen kazada, akaryakıt istasyonuna girmek için ani manevra yapan bir otomobil sürücüsü, 19 yaşındaki motosikletli gencin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza, Arifiye ilçesi Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yabancı plakalı Audi marka otomobili kullanan 48 yaşındaki Cafer S., yolun sol tarafındaki akaryakıt istasyonuna girmek için aniden manevra yaptı. Bu esnada karşı şeritten gelen ve Mikail Güray Esentürk'ün (19) kontrolünde olan 54 HA 904 plakalı motosiklet, otomobile yandan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç sürücüye ilk müdahaleyi yaptı ancak Mikail Güray Esentürk, kaldırıldığı Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ani manevra ile 19 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Mikail Güray Esentürk Son Yolculuğuna Uğurlandı, Sürücü Tutuklandı

Bir markette çalıştığı öğrenilen talihsiz genç, Ferizli Sinanoğlu Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazaya sebep olan sürücü Cafer S., gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. Sürücü, ani manevrası nedeniyle kazaya yol açtığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olayın yaşandığı anlar, çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, akaryakıt istasyonuna doğru ani manevra yapan otomobile motosikletin çarptığı ve çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsünün savrularak hareketsiz bir şekilde yerde kaldığı görülüyor.

Bakmadan Geçme