‘Anne yemeği’ kriz dinlemez!

Şevvalnur Arıkan – Barınma ve yeme sorunuyla boğuşan üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi,...

Şevvalnur Arıkan – Barınma ve yeme sorunuyla boğuşan üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘Anne Yemeği’ dağıtımına yaşanan kriz nedeniyle bu yıl erken başladı.  Yemek dağıtımlarının üniversite yakınlarına kurulan 6 noktada dünden itibaren haftanın 5 günü dağıtılacağını söyleyen Başkan Tunç Soyer, “Gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Masraflarını ne kadar azaltabilirsek, o kadar iyi” dedi.

İŞTE 6 NOKTA

Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00 ile 19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacağını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Derinleşen ekonomik krizden en çok gençler etkileniyor. Çorba Durakları hizmet vermeye başladı. Elimizden ne geliyorsa, yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber

Haber

Sosyal medya hesabından da duyuru yapan Soyer, şu paylaşımda bulundu:

“Gençler, bu noktalarda sıcak sıcak yemekler var. Hafta içi her akşam 17.00-19.00 arasında 6 ayrı noktadayız. Not: Annenizin mutfağını aratmayacağız. Afiyet olsun”

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme