“Antakya halkı ile dayanışma' etkinliği

Merkezi İzmir'de bulunan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği öncülüğünde AALEN Antakya Kültür Derneği, Türkiye Yazarlar Sendikası İzmir...

“Antakya halkı ile dayanışma' etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkezi İzmir’de bulunan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği öncülüğünde AALEN Antakya Kültür Derneği, Türkiye Yazarlar Sendikası İzmir temsilciliği, Sokak Sanatları Atölyesi, Na Yayınları ve Hatay Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın desteğiyle “Antakya halkı ile dayanışma” etkinliği düzenlendi.

Yenikiraz.com internet sitesinden Semi Tektaş’ın haberine göre Aziz Voukolos Kilisesi’nde düzenlenen dayanışma etkinliğinin sunuculuğunu UASB Dernek Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan ile USAYİD Başkanı Derya Tüzen yaptı. Etkinliğe konuşmacı olarak; AALEN Antakya Kültür Derneği Başkanı, Antakya TYS-Türkiye Yazarlar Sendikası temsilcisi ve Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği kurucu üyesi  Mehmet Karasu, TYS İzmir temsilcisi Özer Akdemir, Hatay Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vecih Fakıoğlu, Sokak Sanatları Atölyesi Kurucu Başkanı Erdal Çoban, Şair- Yazar Bilsen Başaran, Şair Nihat Özdal, Hollanda Rotterdam Meclis Üyesi ve UASB Hollanda temsilcisi Orhan Selim Bayraktar, USAYİD Başkanı ve UASB  derneği proje sorumlusu Derya Tüzen, şair- yazar şifacı Elif Çırak yer aldı. Müzikte; Hediye Sıkar, Köksal Coşkun, Elif Doğan, Diren Mansuroğlu, Yücelay Sal sahne alırken; Önder Çolakoğlu, Seval Arslan, Fatma Aras, Özgür Zeybek, Hikmet Güzel, Gülçin Sahilli, Hael Srour, Neval Savak, Nebihe Karasu, Mehmet Öksüz ve Rahmi Emeç de şiirleriyle katıldı.

Etkinlik, Antakya türküleri ile son buldu.

 

Haber Merkezi

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme