Antalya'da feci trafik kazası: Ölüler var

Antalya'da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu her iki araç alev alev yanarken, kazada motosiklet sürücüsü ve kamyonetteki bir kişi yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu her iki araç alev alev yandı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Aytaç Özen ile kamyonetteki yolculardan İbrahim Solmaz hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün, kazadan bir gün önce motosikletini sattığı ve devir işlemlerinin yapılacağı öğrenildi.

Kaza, öğle saatlerinde Bayralar Mahallesi yolu üzerinde gerçekleşti. Aytaç Özen'in kullandığı 07 BIF 075 plakalı motosiklet ile Hüseyin Sarıca'nın yönetimindeki 07 Z 5826 plakalı kamyonet, çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da yangın çıktı. Olay yerine yapılan ihbar üzerine itfaiye ekipleri hızla yönlendirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada motosiklet sürücüsü Aytaç Özen ve kamyonette bulunan İbrahim Solmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan kamyonet sürücüsü Hüseyin Sarıca, Elmalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cesetleri ise morga sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.   
 
 

Bakmadan Geçme