Apple, 12 yıllık geleneğini bozdu! Yeni modeli…

Shift Delete’in haberine göre Apple, her yıl en az bir yeni iPad modeli tanıtarak, tablet serisini...

Shift Delete’in haberine göre; Apple, her yıl en az bir yeni iPad modeli tanıtarak, tablet serisini sürekli güncel tutma alışkanlığını 2023’te sürdürmedi. Şirketin son zamanlarda yılda dört yeni iPad modeli çıkarma eğilimine rağmen, bu yıl içinde hiçbir iPad modeli sunulmamış oldu.

Ekim 2022’de tanıtılan son iPad modelinden sonra, 2023 içinde iPad ile ilgili herhangi bir yeni donanım tanıtılmazken, USB-C’li Apple Pencil dışında tablet serisine dair herhangi bir güncelleme yapılmadı.

Bu durum, Apple’ın tablet stratejisinde bir değişiklik yapma ve donanım güncellemelerini daha etkili bir şekilde planlama çabası olarak yorumlanabilir. Kullanıcıların daha az sıklıkla donanım güncellemesi yapma ihtiyacının azaldığı bir dönemde, şirketin bu stratejik kararı, iPad serisinin gelecekteki yönelimini belirlemede etkili olabilir.

Öte yandan, 2024’ün iPad serisi için önemli bir yıl olacağı öne sürülen raporlar, giriş seviyesi iPad, iPad mini, iPad Air ve iPad Pro modellerinin donanımsal yeniliklere sahip olacağını öngörüyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme