Aris Medya'dan kamu kurumlarına ziyaret

Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy ziyaret edildi. Konuklarını makamında ağırlayan Kaymakam Aksoy Ödemiş'in...

Aris Medya'dan kamu kurumlarına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy ziyaret edildi. Konuklarını makamında ağırlayan Kaymakam Aksoy Ödemiş’in yerelde ve kırsalda yaşadığı sorunlar ve bunların aşılması adına yapılması gerekenler üzerine fikirlerini paylaştı. Ödemiş Organize Sanayi için yapılan çalışmalar ve gelinen son aşamalar hakkında bilgi verdi. Aris Medya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge makamında ziyaret edildi. Ziyarette Ödemiş’te yaşanan asayiş olayları, güvenlik konuları ele alındı. Emniyet birimleri ile medyanın işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Haber

Aris Medya hisse ortaklarından olan Antika Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz da yaptığı açıklamada yapılan ziyaretlerin Ödemiş için çok değerli olduğunu, Aris Medya olarak yakın zamanda Ödemiş için çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Bu anlamda hem kaymakamlığın hem de emniyet birimlerinin düşüncelerini ve desteklerini çok önemsediklerini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme