Aşk bitti mi?

Mustafa Sandal'ın 1,5 yıl önce evlendiği Melis Sütşurup, Sandal ile olan paylaşımlarını sosyal medyasından sildi, Sandal soyadını değiştirdi, Londra'da yaşamaya başladı

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un kavga ettiği ve ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Sütşurup sosyal medyadan "Sandal" soyadını sildi, eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Birlikte gittikleri Londra’dan Sandal ile dönmedi. Mustafa Sandal, Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Melis Sütşurup ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift, mutlu beraberliklerini 3 Haziran 2022'de Roma'da nikah masasına taşımıştı. Evliliklerinde 1,5 yılı geride bırakan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'tan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Londra'ya giden Sandal ve Sütşurup'un şiddetli tartışma yaşadığı ve bunun üzerine ünlü şarkıcının tek başına Türkiye'ye döndüğü iddia edildi.

Taraflar konuyla ilgili açıklama yapmazken, Melis Sütşurup'un sosyal medya hesabından "Sandal" soyadını silmesi ve birlikte yer aldıkları tüm fotoğrafları kaldırması ayrılık iddiaları güçlendirdi.

Mustafa Sandal ise sosyal medya hesabından eşi Melis Sütşurup ile fotoğraflarını silmedi.
 

Bakmadan Geçme