Aşkın Nur Yengi Narin cinayetini Covid'e bağladı!

Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi'nin, cansız bedenş bulunan Narin için yaptığı açıklamad akullandığı 'covid' ifadeleri tekpi çekti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan küçük Narin’i arama çalışmaları üzücü bir sonla noktalandı. 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alanda yapılan aramalara rağmen, Narin'den bir süre haber alınamamıştı. Ancak, pazar sabahı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamayla acı haber doğrulandı.

Narin’in kayboluşu ve akıbeti Türkiye gündeminde geniş yankı bulurken, ünlü isimlerden de konuyla ilgili açıklamalar geldi. Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, arama çalışmaları sürerken yaptığı bir açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Yengi, küçük Narin'in kaybolmasıyla ilgili üzüntüsünü dile getirirken, konuyu beklenmedik bir şekilde COVID-19 aşılarına bağladı.

Yengi, "Bulunamaması hepimizi çok üzüyor. Bir anne olarak evlatlarımızın böyle çirkin insanların bu davranışları... Herhalde diyorum bu aşılardan oldu. İnsanların yüreklerinin acımasız ve çirkin olmaları hepimizi tuhaflaştırdı. Ben de utanıyorum, belki çok vardı bunlar ama sosyal medya her şeyi önümüze döküyor ya sevimsizleşti her şey ya" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirilirken, Yengi’nin sözleri üzerine çeşitli tepkiler de oluştu. Özellikle COVID-19 aşılarıyla ilgili bağlantı kurması, toplumda hassas bir konu olan kayıp çocuk meselesiyle alakasız bulunarak tepki topladı.

Bakmadan Geçme