• Haberler
  • İzmir
  • Aslanoğlu'ndan çağrı: İzmir'i bayraklarla donatalım

Aslanoğlu'ndan çağrı: İzmir'i bayraklarla donatalım

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları için İzmirlilere törenlere katılma ve Türk bayraklarını dalgalandırma çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları için İzmirlilere önemli bir çağrıda bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak törenler için tüm İzmirlileri meydanlara davet eden Aslanoğlu, vatandaşlardan evlerine Türk bayrağı asmalarını istedi.

TERÖRE EN GÜZEL CEVAP

Aslanoğlu, Cumhuriyet ve ülke birliğine yapılan terör saldırılarına verilecek en güzel cevabın, 29 Ekim'de tören ve kutlamalara kitlesel katılım sağlamak olduğunu belirtti.

"İzmirliler olarak 30 ilçemizde düzenlenecek törenlere katılmalı, cumhuriyetimize sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstermeliyiz" diyen Aslanoğlu, İzmir’in her köşesinin bayraklarla donatılması gerektiğini vurguladı.

"CUMHURİYETİN KALESİ İZMİR'İ BAYRAKLARLA DONATALIM"

Cumhuriyet ve demokrasiye olan ihtiyacın her zamankinden daha fazla olduğunu belirten Aslanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bizler, cumhuriyeti kurmak için mücadele eden dedelerimizin ve ninelerimizin evlatlarıyız. 29 Ekim’de yapılacak tören ve kutlamalar, cumhuriyetimize olan bağlılığımızın en güzel göstergesi olacak. İzmir’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı, 30 ilçemizdeki törenlere katılmaya ve evlerini, iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatmaya davet ediyorum"

Aslanoğlu, İzmir’den tüm dünyaya güçlü bir birlik ve demokrasi mesajı vermek istediklerini ifade ederek, “Bayrağımız ve cumhuriyetimize olan bağlılığımızı, birlik ve kardeşlik içerisinde İzmir’in sokaklarından duyuralım. İzmir’i bayraklarla gelincik tarlasına çevirelim” dedi.

Bakmadan Geçme