• Haberler
  • Genel
  • Astrolog Gözde Yörükoğlu ile günlük burç yorumları

Astrolog Gözde Yörükoğlu ile günlük burç yorumları

KOÇ Eşinizin ya da partnerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Emlak alım satım kiralama gibi konularda...

Haber

KOÇ

Eşinizin ya da partnerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Emlak alım satım kiralama gibi konularda işleriniz hızlanabilir.

Haber

BOĞA

Hukuki konularda güzel neticeler ve sonuçlanmalar elde edebilirsiniz. Geleceğinize odaklanıp rota belirleyerek emin adımlarla adım atacaksınız. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz.

Haber

İKİZLER

Beslenme düzeninizde değişimler söz konusu olabilir artık abur cubur yemeği bırakmakla birlikte hayatınıza kalite katmak için daha sağlıklı besinler tüketmeyi tercih edebilirisiniz.

Haber

YENGEÇ

Sezgiselliğiniz yüksek olabilir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bu hafta sadakat ve güveni sorgulayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın davranışları sizi kızdırabilir. Bazı arkadaşlıkları bitirebilirsiniz.

Haber

ASLAN

İlişkiye yeni başladıysanız ilişkinin size hitap ettiğini düşünebilir birçok ortak yönünüzün olması geleceğe yönelik kararlarınızı vermek için size yardımcı olabilir.

Haber

BAŞAK

Hem duygularınızla hem de mantığınızla güzel iyi kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde ise arkadaşlarınız sizle görüşmek isterken daha fazla paylaşım içinde olabilirisiniz. Bacak ağrıları artabilir.

Haber

TERAZİ

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı arkadaşlarınız sizin hevesinizi kırabilir siz kendinizi hiçbir konuda demoralize etmeyin. Ruhen kendinizi yüceltmeye özen gösterin.

Haber

AKREP

Yaşam enerjiniz düşebilir. Üzerinizde farklı bir yorgunluk hissedebilirsiniz. Bugün enerjinizi yükseltecek çalışmalar yapmaya özen gösterin. Mide ve sindirim sistemine önem verin.

Haber

YAY

Yalnızsanız yeni bir aşka adım atabilirsiniz. Kariyer iş meslek konularında organize olmaya ve planlı hareket etmeye önem verin. Evinize yeni bir eşya almayı düşünebilirsiniz evinizin enerjisini değiştirmek size iyi gelebilir.

Haber

OĞLAK

Spora ara verdiyseniz yeniden spora başlama kararı alabilirsiniz. Kendi işini yapmak isteyen bir bireyseniz yeni işlerin startını verebilirsiniz. Atılımlar yapabilirisiniz.

Haber

KOVA

Uzun zamandan beri hasretini ve özlemini çektiğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kişisel bakımınıza önem verip zaman ayırabilirsiniz. Kas ağrılarınız artabilir.

Haber

BALIK

Aile büyüklerinizle aranızda bazı sorunlar olabilir. Sakin olmaya daha yapıcı ve uzlaşmacı olmaya önem verin. Kariyer alanında güzel imkanlar karşınıza çıkabilir.

Gözde Yörükoğlu

Bakmadan Geçme