• Haberler
  • İzmir
  • Atatürk Lisesi otoparkı ihalesini kazanan belli oldu

Atatürk Lisesi otoparkı ihalesini kazanan belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasındaki protokol kapsamında Atatürk Lisesi'nin bahçesinin kiralama ihalesini 15 milyon 600 bin TL'ye Rıdvan Aksoy kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında İzmir’de aralarında köklü okullarında yer aldığı 18 okulun bahçesi ve spor salonları kiralanmak için ihaleye çıkarıldı.

Atatürk Lisesi'nin 125 araçlı otoparkın işletme hakkını kiralamak için bugün yapılan ihaleye 40 kurum ve kişi katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi adına ihaleye Grand Plaza ise ihale bedelinin yükselmesi nedeniyle ilk turda ihaleden çekildi.
 

YILLIK BEDELİ 15 MİLYON 600 BİN TL

3 milyon 600 bin lira muhammen bedelle başlayan ihale kıyasıya bir rekabete sahne oldu. İlk turda 7 milyon TL'yi, ikinci turda 10 milyon TL'yi gören ihaleyi, yıllık 15 milyon 600 bin TL'ye iş insanı Rıdvan Aksoy kazandı.           

İHALELER SÜRECEK

İzmir’deki diğer okulların bahçeleri ve spor salonlarının kiralanmasına yönelik ihaleler, 27 ve 28 Ağustos tarihlerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenecek.

  

 

Bakmadan Geçme