ATAUZDER'den çağrı!

Aysun Güler/Yeni İzmir- Eski uzman çavuşlar kanunen hakları olmasına rağmen atanamadı. Yıllardır süre gelen bu mağduriyet...

ATAUZDER'den çağrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aysun Güler/Yeni İzmir- Eski uzman çavuşlar kanunen hakları olmasına rağmen atanamadı. Yıllardır süre gelen bu mağduriyet artarak devam etti. ATAUZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli mücadelesini sürdürmek için TEMUD’a aday olduğunu açıkladı.

OY KULLANABİLECEKLER           

Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (TEMUD)’nin Başkanlık Seçimlerinde Mustafa Gündeşli’nin aday olduğunu duyuran ATAUZDER; Emekli uzman çavuşlar, 10 yıl üzeri çalışıp görevlerinden ayrılan uzman çavuşlar, sivil memurluğa geçmiş uzman çavuşlar, görevlerine devam eden uzman çavuşlar, malulen emekli uzman çavuşlar, 10 yıl ve üzeri çalışma sonucunda Gazilik unvanı almış uzman çavuşlar gibi grupların oy kullanabileceği vurguladı.

‘‘EN ETKİLİ İSİM’’

ATAUZDER tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bütün Uzman Çavuş arkadaşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında kaldığımız yerden faaliyetlerimize devam edeceğiz.  Bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, Haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına Mustafa Gündeşli bu göreve taliptir. Uzman Çavuşların yıllarca duyulmayan sesini duyurmak için tüm çalışmaları gerçekleştiren ve bunu hiçbir menfaat gözetmeksizin vicdanlı ve merhametli bir şekilde yapan ve birçok başarının mimarı olan Mustafa Gündeşli bu başkanlık için en etkili ve sonuna kadar hak eden tek isim.

Bakmadan Geçme