• Haberler
  • Spor
  • Avrupa kulüpleri İrfan Can Kahveci'nin peşinde

Avrupa kulüpleri İrfan Can Kahveci'nin peşinde

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İrfan Can Kahveci'ye Avrupa'nın iki önemli kulübünün ilgi gösterdiği iddia edildi. Fransız basınında yer alan RMC Sport'un haberine göre, Monaco ve Lazio'nun, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için şartları araştırdığı bildirildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İrfan Can Kahveci'ye Avrupa'nın iki önemli kulübünün ilgi gösterdiği iddia edildi. Fransız basınında yer alan RMC Sport'un haberine göre, Monaco ve Lazio'nun, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için şartları araştırdığı bildirildi.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği ise henüz netlik kazanmadı. Haberde, Monaco ve Lazio'nun bu oyuncuya yönelik ilgisinin yeni bir durum olmadığı, aksine geçtiğimiz haftalarda İrfan Can Kahveci için detaylı bir araştırma sürecine girdiği ifade edildi.

Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 46 resmi maçta görev alan İrfan Can Kahveci, 18 gol ve 12 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti. Fenerbahçe'nin, oyuncunun ayrılığına izin vermesi için astronomik bir teklif alması gerektiği vurgulandı. Kulüp, böyle bir teklif olmadığı sürece İrfan Can Kahveci'nin transferine onay vermeyeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme