”Avrupa'nın mermer ülkesi olacağız”

  Küçükmenderes.com internet sitesinden Niyazi Görkem Özkan'ın haberine göre ''Mermer bizim için emek, çaba ve kazanç''...

”Avrupa'nın mermer ülkesi olacağız”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Küçükmenderes.com internet sitesinden Niyazi Görkem Özkan’ın haberine göre; ‘’Mermer bizim için emek, çaba ve kazanç’’ ifadelerini kuran Şimşekler Doğal Taş A.Ş Satış müdürü Metin Özkaya firmaları ve mermer sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Satış Müdürü Metin Özkaya ’’Biz sektördeki büyük firmalardan biriyiz. 1992 yılından beri Mermer sektöründeyiz. Çalışmamızın karşılığını bugüne kadar aldık.’’ şeklinde konuştu. Özkaya, ‘’Bu sene fuara katılımın fazla olmasından dolayı memnunuz. Bütün mermer sektörü ihracata yoğunlaşmış durumda, firmaların ortak çabası ihracat yapmak’’ cümlelerini belirtti.

Doların tüm dünyayı etkilediği gibi mermer piyasalarını da etkilediğini söyleyen Özkaya, ‘’Türkiye’ de oluşan enflasyonu çalışmanın karşılığında indirebiliriz. Sektörde satışlar Mart ayında başladı, henüz sezonun başındayız. Ben umuyorum ki piyasamız çok iyi yerlere gelecek’’ cümlelerini kurdu. Metin Özkaya ‘’Biz mermeri emek, çaba, kazanç olarak görüyoruz. Mermer bizim için çok önemli.’’ diye konuştu. Mermer sektörünü tüm dünyaya tanıtma amacında olduklarını söyleyen Özkaya, ‘’Amacımız küresel pazarda pay sahibi olmak’’ ifadelerini kurdu. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme