Aydın Tarım Fuarı gün sayıyor

10’uncu Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, Kentin tarım potansiyelinin gelişimine katkıda bulunmak ve yeni...

Aydın Tarım Fuarı gün sayıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10’uncu Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, Kentin tarım potansiyelinin gelişimine katkıda bulunmak ve yeni teknolojik gelişmeleri üreticiler ve sektör temsilcileriyle buluşmak için gün sayıyor. Bu yıl, deprem felaketi nedeniyle ertelenen fuar, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında kapılarını açacak. Fuar, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları ve ziyaretçileri ağırlayacak ve modern tarım, gıda ve hayvancılık donanımı ve teknolojileri sergileyecek.

Ekonomiye 200 milyon TL’lik katkı

S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi alanında düzenlenecek olan fuar, sektör temsilcilerini ve ziyaretçileri bir araya getirerek bölge ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor. Geçen yıl düzenlenen fuar, 200 milyon TL’nin üzerinde sıcak satış gerçekleştirmiş ve Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, ülkemizin önemli tarım fuarlarından biri haline gelmiştir. Bu yıl düzenlenecek olan fuarda, Aydın ilinin yanı sıra Türkiye’nin diğer bölgelerinden de ziyaretçiler sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri yakından inceleme fırsatı bulacak ve yeni iş imkânlarına erişebilecek.

HaberYENİLİKLERİ GÖRMEYE DAVET VAR

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, yoğun katılımlı bir fuar düzenlemeyi planladıklarını ve tarıma dair her şeyin bu fuarda ziyaretçilerle buluşacağını ifade etti. Geçen yıl 356 markanın yer aldığı fuarı, 315 bin 745 ziyaretçi ziyaret etmişti. Bu yıl hedeflerinin, katılımcı firmaların pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçileri yeni teknolojilerle buluşturarak verimliliklerini artırmak ve ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Tüm vatandaşları fuara davet etti. (İHA)

(ES)

Bakmadan Geçme