• Haberler
  • Siyaset
  • Ayhan Baltacı: İzmirli öğrencilere ulaşım ücretsiz olacak!

Ayhan Baltacı: İzmirli öğrencilere ulaşım ücretsiz olacak!

Aysun Güler/YENİ İZMİR-CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylarından Ayhan Baltacı Bornova Metro önünde basın açıklaması...

Ayhan Baltacı: İzmirli öğrencilere ulaşım ücretsiz olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aysun Güler/YENİ İZMİR-CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylarından Ayhan Baltacı Bornova Metro önünde basın açıklaması yaptı. Baltacı başkanlık koltuğuna oturduğu takdirde, İzmir’deki bütün öğrencilerin ücretsiz ulaşımdan yararlanacağını dile getirerek, “Nasıl ki 65 yaş üstü büyüklerimize saygı gösterip ücretsiz ulaşımı sağlıyorsak, bütün öğrencilerimize de sevgi gösterecek ve bu masrafı yapacağımız diğer projelerden elde edilecek gelirler ile finanse ederek yapacağız” ifadelerini kullandı.

“KURUMLARIMIZDA HAK EDENLER OLACAK”

Hasan Ali Yücel Vakıf Üniversitesi ve Hasan Ali Yücel Kolejlerinin de kurulacağını söyleyen Baltacı, öğrencilerin barınma ve yemek sorunlarını çözeceklerini belirtti. Basın açıklamasının ardından üniversiteli öğrenciler ile konuşan Baltacı, öğrencilerin yaşadığı ulaşım, barınma, yemek gibi temel problemlerini çözeceğini müjdelerken, vatandaşın liyakatli lider isteğine de  “kurumlarımızda hak edenler olacak” sözleriyle cevap verdi.

Bakmadan Geçme