Aylık maaşı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz akşam rapçi Sefo’nun konserine katılan Cemal Can Canseven, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve...

Geçtiğimiz akşam rapçi Sefo’nun konserine katılan Cemal Can Canseven, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Survivor 2020’nin şampiyonu olduktan sonra hayran kitlesini katlayarak adını duyuran Cemal Can Canseven, modellik kariyerinin yanı sıra şarkıcılığa da adım atmıştı. Makyaj fenomeni Danla Biliç’le olan dostluğuyla da çok konuşulan Canseven, geçtiğimiz akşam şarkıcı Sefo’nun konserinde görüntülendi. Konser öncesi kameralara konuşan ünlü isim, şaşırtan itiraflarda bulundu.

AİLESİNDEN HARÇLIK ALIYOR 

Çeşme’deki tatil mekanlarının pahalılığından şikayet eden Cemal Can Canseven, israftan kaçındığını söyledi. Harcamalarına dikkat ettiğini söyleyen Canseven, bütün parasını ailesine verip ailesinden maaş olarak ödeme alıyormuş. Ünlü isim, “Hesabımı annem babam tutuyor. Benim maaşım var, annemden maaş alıyorum. Aylık 25 bin alıyorum. Bana yetiyor, biriktiriyorum bile.” dedi.

Dışarıda yemek yemek yerine evden yiyip çıkmak, ücretsiz plajlara gitmek gibi tasarruflar yaparak para biriktirdiğini söyleyen Cansever, “Biriktirme zamanındayız. Ben kazancımı eve yatırıyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme