Aynı trafo her ay iki kere bozuluyor

Torbalı’nın ilçe merkezindeki Torbalı Mahallesi 5019. Sokak’ta bulunan elektrik trafosu sık sık arızalanıyor. Bu arızalar, elektrik...

Torbalı’nın ilçe merkezindeki Torbalı Mahallesi 5019. Sokak’ta bulunan elektrik trafosu sık sık arızalanıyor. Bu arızalar, elektrik kesintisine neden oluyor. Sık sık elektrik kesintisine maruz kalan vatandaşlar, mağdur oluyor. Yaşanan kesintilerden bıkan vatandaşlar, son olarak dün gerçekleşen arıza nedeniyle saatlerce elektriksiz kaldı. Gediz Elektrik Ekipleri’nin saatler süren müdahalesi sonrasında elektrikler yeniden sağlanırken, mahalle sakinleri trafonun yeterince bakım almadığı yönünde şikayetlerini dile getirdi. Mahalle sakinleri, ayda iki kere aynı trafo yüzünden elektriksiz kaldıklarını aktardı.

Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi, ilçedeki aksaklıklardan dolayı son zamanlarda tepkilerin hedefinde. Vatandaşlar, yetkililerin bir an önce kalıcı çözümler bulmasını talep ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, trafo ile ilgili çalışmaların devam ettiği ve kısa süre içinde kalıcı bir çözüm üretileceği bildirildi. Ancak, bu süre zarfında Torbalı Mahallesi sakinleri, elektrik kesintilerinin ne zaman sona ereceği konusunda endişeli.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme