• Haberler
  • Genel
  • Ayrancılar GSK Başkan Tekin’e forma hediye etti

Ayrancılar GSK Başkan Tekin’e forma hediye etti

Torbalı Belediyesi ile Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından Ayrancılar GSK Başkanı...

Torbalı Belediyesi ile Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından Ayrancılar GSK Başkanı Sezai Yün, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Yün, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e göğsünde TORBEL yazılı yeni sezon formasını hediye etti.

Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün destek talebi üzerine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, kulübe sponsor olmayı kabul etmişti.

Ayrancılar GSK formalarında bu yıl TORBEL logosu yer alacağını ifade eden Başkan Sezai Yün, “Torbalı Belediye başkanımız her zaman olduğu gibi desteklerini bizden esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tek amacımız var o da bu yıl Ayrancılarsporumuzu  BAL’a çıkarmak” ifadelerini kullandı.   Öte yandan Başkan Tekin yaptığı açıklamada “Değerli başkanımıza nazik ziyaretlerinden ve forma hediyelerinden ötürü çok teşekkür ederim. Kulübümüze de yeni sezonda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme