Ayşe Ateş'ten Bahçeli sorusuna yanıt

Ankara'da bir suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, 1...

Ankara’da bir suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, 1 Temmuz’da görülecek davaya Bahçeli ve  Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılacak olmasına ilişkin konuştu.  “Yargılananların neredeyse hepsi Ülkü Ocakları ve MHP mensubu. Şimdiye kadar korudular, şimdi bu çabaları boşa gitmesin, gelsinler korumaya devam etsinler” dedi.

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Ayşe Ateşi, şu ifadeleri kullandı:

“Dosya hakkında, dava hakkında detaylı bir şekilde konuştuk. Davaya davet ettim kendisini ve kurmaylarını. Sağ olsun yanımızda olacağını söyledi. Onların da desteğiyle adalet yürüyüşümüze devam edeceğiz, daha güçlü bir şekilde.”

Gazetecinin, “Sayın Devlet Bahçeli dün uzunca bir açıklama yaptı, sizin ziyaretleriniz sonrasına geldi bu. Ve 1 Temmuz’da davada olacaklarını söylediler. Bu ifadeleri yine aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da paylaştı. Siz bu isimlerin davada olmasını istiyor musunuz? Ahmet Yiğit Yıldırım’ın gelip davayı takip etmesini istiyor musunuz? Sizin de işaret ettiğiniz bir isimdi kendisi” sözlerine yanıt veren Ayşe Ateş, şunları söyledi:

“Ahmet Yiğit Yıldırım’ın zaten ismi şüpheli olarak dosyada var. Eninde sonunda zaten bir şekilde gelecek, orası muhakkak. Devlet Bahçeli de tabii ki bence de olmalı. Çünkü; burada yargılananların neredeyse hepsi Ülkü Ocakları ve MHP mensubu. Şimdiye kadar korudular, şimdi bu çabaları boşa gitmesin, gelsinler korumaya devam etsinler.”

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme