Çıray’dan şok açıklama!

Aytun Çıray İzmir 2. bölge milletvekili olarak TBMM’de görev yapmaktadır. Sağlık Bakanlığı müsteşarlığı, başbakan danışmanlığı, Petkim...

Çıray’dan şok açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aytun Çıray İzmir 2. bölge milletvekili olarak TBMM’de görev yapmaktadır. Sağlık Bakanlığı müsteşarlığı, başbakan danışmanlığı, Petkim Erdemir ve İsdemir’in yönetimlerinde görev aldı. Dünya Bankası 2. Sağlık Projesi İkraz Anlaşması müzakerelerinde Türkiye adına başkanlık yaptı. Şu an İyi Parti İzmir Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanlığını yapan Aytun Çıray sosyal medya hesabından şok açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ nu desteklediğini belirten Çıray zamanın geldiğini ve susmayacağını belirtti. Çıray, “Gün o gün, Saat o saat, Amacımız; 13. Cumhurbaşkanımız Sn. Kılıçdaroğlu’ nu ulu önder ATATÜRK’ün Çankaya’sına taşımak.. Anayasal hukuk devletini inşa etmektir. Durmaksızın yorulmaksızın çalışmalıyız, çalışacağız”  dedi.

Konuşmasına devam eden Çıray, “Bana “Sus, zamanı mı?” diyenlere sesleniyorum. Evet tam zamanı. Milletvekili aday listeleri kesinleşmedi. Düzeltme yapılırsa partimize bir şans ortaya çıkabilir. Bunu söylerken yanlış yorumları önlemek için yazayım: Ben asla aday değilim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme