Ayvalık Belediyesi'nden öğrencilere destek

Ayvalık Belediyesi, öğrencilere uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunacak olan 'Öğrenci Lokantası'nı açıyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde öğrencilere yönelik önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. Ayvalık Belediyesi, öğrencilere uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunacak olan "Öğrenci Lokantası"nı açıyor. Boğaziçi Otel'in altında yer alacak bu mekan, hem ekonomik hem de lezzetli yemek seçenekleri sunarak, öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Ayvalık’ın İlk Öğrenci Lokantası Açılıyor Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 11 Eylül’de kapılarını açacak olan lokantanın, öğrencilerin bütçelerine dost bir çözüm sunacağını belirtti. Başkan Ergin, yaptığı açıklamada, “Öğrencilik hayatında bütçeyi dengelemek büyük bir önem taşıyor. Bu yüzden, Ayvalık Belediyesi olarak cebinize dost fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunacağımız ‘öğrenci lokantamızı’ açıyoruz” dedi.

Lokantada her gün farklı menülerle, anne eli lezzetinde yemekler sunulacak. Ergin, “Sağlıklı, doyurucu ve lezzetli yemeklerle öğrencilerin derslerine ve günlük aktivitelerine enerji katacak bir ortam sunacağız” diyerek projenin öğrencilere tam anlamıyla hizmet vereceğini vurguladı. Ayvalık Belediyesi tarafından titizlikle hazırlanan bu proje, öğrencilere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. “Çünkü sizler, Ayvalık’ımızın geleceğisiniz” diyen Başkan Ergin, bu yeni mekan sayesinde öğrencilerin daha sağlıklı ve uygun fiyatlı yemekler tüketebileceğini belirtti.

Bakmadan Geçme