• Haberler
  • Gündem
  • Baba Vanga’nın 2023 kehanetlerinden biri son anda gerçekleşti

Baba Vanga’nın 2023 kehanetlerinden biri son anda gerçekleşti

Geleceği tahmin etme ve bazı kehanetlerinin gerçekleşmesi gibi ürkütücü bir alışkanlığa sahip olan yalnızca Simpsonlar değil. 2023 yılı için...

Geleceği tahmin etme ve bazı kehanetlerinin gerçekleşmesi gibi ürkütücü bir alışkanlığa sahip olan yalnızca Simpsonlar değil.

2023 yılı için yaptığı tahminlerden biri neredeyse son dakikada gerçekleşen Bulgar mistik Baba Vanga (tam adı Vangeliya Pandeva Gushterova) yılın son günlerinde de adından söz ettirmeyi başardı.

Vanga’nın tahminlerinin şans eseri gerçekleştiğini düşünebilirsiniz, ancak “yüzde 85’lik bir isabetlilik oranına” sahip olduğu akılda tutmakta fayda var.

Donald Trump ve Barack Obama‘nın başkan olmasından 11 Eylül‘e kadar ABD’nin en büyük olaylarından bazılarını doğru tahmin ederek sadık bir takipçi kitlesi edindiğini hatırlatmak yerinde olacaktır.Gözleri görmeyen Vanga, ölümünden altı yıl önce kendi ölümünü de tüyler ürpertici bir şekilde öngörmüş, hatta hangi tarihte öleceğini bile bildirmişti.

Ancak ölmeden önce büyük bir iyilik yaptı ve 5079’a yılına kadar ulaşan kehanetlerini belgeledi.

Komplo teorisyenleri, bu gizemli tahminlerden birinin Aralık ayı başında neredeyse gerçekleştiğini” bildirdi…

Bulgar mistik, 2023 yılında Dünya’nın, yıkıcı sonuçları olacak devasa bir güneş fırtınası” tarafından vurulacağını iddia etmişti.

Vanga’nın tahmini 1 Aralık’ta gerçekleşti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme