Bağcan, güçlü sesi ve yorumuyla mest etti

Olten Filarmoni Orkestrası, ünlü solist ve güçlü yorumcu Serenad Bağcan’ın eşlik ettiği “Bahar Konseri”nde izleyicileri büyüledi....

Bağcan, güçlü sesi ve yorumuyla mest etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olten Filarmoni Orkestrası, ünlü solist ve güçlü yorumcu Serenad Bağcan’ın eşlik ettiği “Bahar Konseri”nde izleyicileri büyüledi. Orkestra, İbrahim Yazıcı’nın yönetiminde iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Ulvi Cemal Erkin’in eserlerini icra etti. İkinci bölümde ise Serenad Bağcan, orkestra eşliğinde 10 ünlü eseri seslendirdi.

Olten Filarmoni Orkestrası, Nisan ayı konserinde sesiyle büyük beğeni toplayan Serenad Bağcan ile birlikte sahneye çıktı. Sanatçı, klasik Batı müziği, Türk halk müziği ve koro tarzı eserleri, kendine has yumuşak yorumuyla sentezleyerek unutulmaz bir performans sergiledi. Selda Bağcan’ın yeğeni olan Serenad Bağcan, söz ve besteleri ailesine ait olan şarkılarla konserin ilk dört eserinde protest müziğin sevilen sesi olarak hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Olten Filarmoni Orkestrası, ilk bölümde Ulvi Cemal Erkin’in 2. Senfonisi’ni, Allegro Non Troppo, Adagio ve Allegro-Köçekçe eserlerini icra ederken, ikinci bölümde Serenad Bağcan’ın güçlü sesi ve yorumuyla Memleketim, Pamuk İpliği, Bülbül, Al Yüreğim Sende Kalsın, Hasreti Uykularda, İlkabar Geldi, Ayletme Beni, Mağusa Limanı ve Babuba şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Yaklaşık bin 200 kişinin katıldığı konser, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Haber Merkezi

(E.S.)

Bakmadan Geçme