'Bahar' dizisine 3 yeni oyuncu katılıyor

Fenomen dizi 'Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?'ın ikinci sezonuna heyecan verici üç yeni isim dahil oldu.

Yeni sezonda dizinin kadrosuna katılan Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya ve Nizam Namidar, izleyicilere sürprizlerle dolu anlar yaşatacak.

Yeni Oyuncular ve Rolleri

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği ve başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezon çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizideki kadro bu sezon önemli eklemelerle genişliyor.

İkinci sezonda, hastanenin yeni başhekimi Süreyya’nın (Demet Evgar) sağ kolu olarak görev yapacak Eylem karakteri, Elçin Afacan tarafından canlandırılacak. Ergün olarak bilinen bu karakterin adı Eylem olarak değiştirilmiş ve karakter, yalnızca Süreyya’nın sağ kolu değil, aynı zamanda onun gizli muhbiri olarak da dizide önemli bir rol oynayacak.

'Bahar' dizisine 3 yeni oyuncu katılıyor

Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Evren karakterinin yetiştirme yurdundan en yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem’e ise Doğan Can Sarıkaya hayat verecek. Sarıkaya, bu rolle birlikte “Sadakatsiz” dizisindeki performansından sonra yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Uğur karakterinin (Devrim Kabacaoğlu) babası Habip’i ise usta oyuncu Nizam Namidar canlandıracak. Habip, Nevra Yavuzoğlu (Hatice Aslan) karakterinin hayatına girecek olan, Adanalı zengin bir işadamı olarak izleyicilerle buluşacak. Habip karakteri, Nevra’nın ikinci baharını yaşayacağı kişi olarak dizide önemli bir yer edinecek.

Yeni Karakterler İçin Oyuncu Seçimleri Sürüyor

Dizinin yeni sezonunda ayrıca, Peran Vakfı’na başhekim olarak gelecek olan Süreyya'nın etrafındaki diğer karakterler de dikkat çekecek. Vakfın kantininde çalışan Kiraz ve Çağla’nın (Elit Andaç Çam) arkadaşı Zuhal karakterleri için oyuncu seçimleri devam ediyor. Bu yeni karakterlerin kimler tarafından canlandırılacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Sevilen dizi “Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?”, yeni sezonuyla 17 Eylül’de izleyicileriyle buluşmayı planlıyor. Dizi, yeni kadrosu ve heyecan verici gelişmeleriyle ekranlara geri dönmek için gün sayıyor.


 

Bakmadan Geçme