Bakan Fidan'dan Manisa'ya ziyaret  

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, çeşitli programlar kapsamında Manisa'ya gitti. Manisa'daki ilk ziyaretini Valilik'e gerçekleştiren Bakan Fidan, burada Vali Enver Ünlü tarafından karşılandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, çeşitli programlar kapsamında Manisa'ya gitti. Manisa'daki ilk ziyaretini Valilik’e gerçekleştiren Bakan Fidan, burada Vali Enver Ünlü tarafından karşılandı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından, Bakan Fidan Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve Vali Ünlü’den Manisa hakkında bilgi aldı.

Bakan Fidan'dan Manisa'ya ziyaret  

TOPLANTIDA YER ALAN İSİMLER 

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Fidan, Yunusemre ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen ikinci programına geçti. Bu toplantıda, AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. "Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları" temasıyla gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Can Temizel, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. Toplantı basına kapalı olarak yapıldı.

Bakan Fidan'dan Manisa'ya ziyaret   

Bakan Fidan'dan Manisa'ya ziyaret  

Bakmadan Geçme