Bakan Kasapoğlu Seferihisar'da

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, On yıllardır atıl durumda bulunan AK Parti Seferihisar İlçe...

Bakan Kasapoğlu Seferihisar'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, On yıllardır atıl durumda bulunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimleriyle millet bahçesi yapılmak üzere yatırım programına alınan Girlen bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen Millet Bahçesiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na detaylı bir sunum gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ilçede su sporlarıyla ilgili yapılacak faaliyetler ile ilgili de Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyetle istişarelerde bulundu.

Sığacık’ta esnafla buluştu

Aynı zamanda 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 1. Bölge 1. Sıradan milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Sığacık esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Girlen Bölgesi’nde piknik yapan vatandaşlarla zaman geçiren Bakan Kasapoğlu AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimleriyle Seferihisar’a yapılan yatırımlara dikkat çekerken 14 Mayıs’tan sonra yatırımların hızla devam edeceğine; önümüzdeki yılın Seferihisar’ın ve Türkiye’nin yüzyılı olacağını söyledi.

Millet bahçesi hakkında bilgi aldı

Girlen Bölgesine yapılacak Millet Bahçesi ile ilgili de vatandaşların fikri alındığı buluşmada özellikle Seferihisarlıların Seferihisar Belediyesi tarafından yapılmak istenen gece pazarı anımsatılınca AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğünün Millet Bahçesi projesini hazırlarken mevcut kullanımını dikkate alındığını adına yakışır bir şekilde milletin kullanacağı, ailesiyle zaman geçirebileceği bir rekreasyon alanı olacağı bilgisini paylaştı.

 

 

Bakmadan Geçme