Bakan Koca, İzmir'e geldi 'Atatürk' diyemedi

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de AK Parti tarafından düzenlenen mitingde konuştu. Koca'nın yaklaşık 7...

Bakan Koca, İzmir'e geldi 'Atatürk' diyemedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir’de AK Parti tarafından düzenlenen mitingde konuştu. Koca’nın yaklaşık 7 dakika süren konuşması esnasında Atatürk yerine “Gazi Paşa” demesi dikkat çekti. Koca, “Cumhuriyetimizin kurucusu gazi paşa bu şehri çok sevdi. O sevgi vatan sevgisidir. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi paşayı rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Koca, “Yaşadığımız topraklar atalarımızın büyük uğraşları ile bizim oldu ve bizim kaldı. Üzerine bastığımız topraktan düşmanı geri döndü bizim kaldı. Milli mücadelemizin sembol şehrine selam olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi paşa bu şehri çok sevdi. O sevgi vatan sevgisidir. Vatan sevgisi cumhuriyetin ilk kuşağını öyle motive etti ki en büyük atılımları gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi paşayı rahmetle anıyorum. Sağlık hizmetlerinde sosyal güvenlik devrimi yaptık. Tüm vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden eşit şekilde faydalandı. Her alanda kapasitemizi onlarca kat arttırıldığımız gibi aynısını sağlıkta da yaptık” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme